Upper-WebMarketing

Care sunt costurile serviciilor de web design, optimizare site sau pentru campania de promovare pe internet a site-ului, serviciilor sau produselor pe care le oferiti?

Upper – experti orientati spre calitate si rezultate. Serviciile nostre sunt adaptate dupa necesitatile fiecarui client in parte. Clientii nostrii beneficiaza de consultanta gratuita, hosting gratuit, specialisti in optimizare site, promovare site, web design, web programming si copywrite.

Te-ai gandit vreodata cat de profitabila ar fi afacerea ta daca:

Potentialii tai clienti ti-ar gasi site-ul in primele rezultate ale motoarelor de cautare?
Site-ul tau este gasit chiar atunci cand clientii sunt hotarati sa cumpere produsele/serviciile pe care tu le oferi?
Traficul de la cuvintele cheie care merge acum la competitie ar incepe sa vina la site-ul tau?
In timp ce tu citesti aceste randuri mai multi clienti cauta pe internet exact ceea ce tu ai de oferit. Care este solutia pentru ca site-ul tau sa fie usor de gasit de catre cei care au nevoie de el?

Optimizarea si promovarea site-ul pentru motoarele de cautare!

De ce ai alege serviciile noastre de optimizare si promovare site?

Fiecare campanie SEO (optimizare si promovare site) este conceputa astfel incat sa aiba o rata de returnare a investitiilor(ROI) mare.
Atingand rezultate rapid, clientii nostri au bugetul necesar pentru a sustine o campanie SEO completa(atat optimizarea site-ului cat si promovarea lui). Deoarece incasarile in urma campaniei cresc la scurt timp de la lansare, campania se autosustine financiar.
Oferim servicii complete in domeniul tehnologiilor web: Web Design, Optimizare site, Promovare site, Web Marketing, Software Developing si Copywriting.
Inainte de fiecare proiect efectuam studii care ne ajuta sa facem o evaluare corecta si exacta a beneficiilor proiectului pentru client, astfel oferindu-i cea mai buna solutie pentru afacerea sa.
Pe tot parcursul campaniei vei primi rapoarte cu privire la evolutia web site-ului, astfel vei sti in permanenta care sunt rezultatele campaniei SEO.
Durata si costul campaniei de promovare sunt clar stabilite de la inceput si nu exista taxe ascunse sau plati „neprevazute”.
Efectuam campanii complete, nu exista limita la cuvinte cheie, optimizarea si promovarea se face pentru cate cuvinte cheie este necesar si cate permite specificul site-ului.
Nu efectuam campanii de genul „inscriere in 100 directoare” ci efectuam campania cea mai potrivita pentru web site-ul tau, folosind metodele care aduc maximum de rezultate.
Campaniile noastre SEO nu returneaza doar trafic si pozitii in Google ci aduc clienti.
Suntem o companie care se respecta pe sine si care isi respecta clientii. Bunul nostru nume, precum si cel al clientilor nostrii este important pentru noi.
Noi privim orice proiect din perspectiva rentabilitatii pentru client. Scopul nostru nu este acela de a crea un site, o aplicatie software sau sa promovam un site, ci construim strategii de marketing online viabile, cu rezultate concrete.

Fie ca doriti crearea unui web site html de prezentare, un web site dinamic sau un magazin online, web designerii si programatorii Upper va vor crea web site-ul de care aveti nevoie, si mai mult decat atat, acesta va fi 100% optimizat pentru motoarele de cautare, usor de folosit pentru clientii dumneavoastra, usor de administrat si intretinut.

Daca esti constient de beneficiile si importanta optimizarii si promovarii site-ului tau, dar nu esti hotarat sa incepi astazi sa-ti promovezi afacerea online, intreaba-te: „Concurenta mea ce face?” Daca raspunsul nu este „Doarme, asteptandu-ma pe mine sa le-o iau inainte” contacteaza-ne!