Despre Upper

Despre UPPER
Upper este o companie profesionista, dedicata excelentei in activitatile sale de web marketing si web design, orientata catre client si rezultate reale.

Echipa Upper este formata din programatori, web designeri, scriitori, consultanti web, experti SEO si SEM, specialisti web marketing, testeri si personal auxiliar. Impreuna cream solutii web complete, eficiente si profitabile pentru clientii nostrii.

Fiecare dintre membrii echipei au in spate o experienta de cel putin 5 ani in domeniu si au lucrat si colaborat cu firme de renume din intreaga lume (Australia, Canada, America).

Firma Upper a luat nastere din dorinta noastra de a le oferi si firmelor din Romania serviciile pe care le-am prestat pentru clientii nostrii internationali si am reusit sa facem acest lucru in cei aproape 2 ani de activitate pe piata din Romania.

Misiunea noastra este aceea de a ajuta la dezvoltarea afacerilor clientilor nostrii si de a le oferi servicii si produse de o calitate pe care sa o putem numi cu mandrie „calitatea Upper”. Cel mai mult ne bucura cand rezultatele muncii noastre depasesc cu mult orice asteptare pe care clientul o avea cand ne-a contactat si cand reusim sa construim impreuna cu clientii nostrii afaceri online profitabile.

Valorile care ne ghideaza in munca noastra sunt: calitate, eficienta, profitabilitate, echitate.