F.A.Q.

Intrebari Frecvente
In cat timp imi puteti face un web site?

In general crearea unui web site dureaza de la 5 zile lucratoare si creste in functie de complexitatea web site-ului. Intervalul de timp in care un web site este efectuat variaza in fuctie de urmatorii factori: promptitudinea cu care clientul ne furnizeaza informatiile si materialele necesare crearii site-ului. Daca aveti un termen limita pe care trebuie sa-l respectati, vom face tot posibilul pentru a ne conforma.

Trebuie sa vin personal la firma Upper pentru a-mi face un web site?

In majoritatea cazurilor intalnirile „fata in fata” nu sunt necesare. Comunicarea intre client si echipa Upper se face de obicei prin telefon sau folosind tehnologiile de comunicare online. Astfel chiar daca nu va aflati in acelasi oras cu noi sau in aceeasi tara, comunicarea dintre dumneavoastra si echipa Upper ramane la fel de buna ca si in cazul in care ne-am afla in aceeasi incapere, fara a fi nevoie de deplasari suplimentare pentru dumneavoastra.

Odata creat web site-ul ce alte servicii oferiti?

Upper ofera servicii complete de creare, mentinere, optimizare si promovare web site.

Web site-ul meu trebuie sa ramana pe serverele Upper pentru totdeauna, sau pot schimba gazduirea la alta firma daca doresc?

Web site-ul dumneavoastra va fi gazduit de Upper atata timp cat doriti. Schimbarea gazduirii de la Upper catre alta firma se face in 24 de ore, oricand doriti.

In ce format ar trebui sa va furnizez textul si imaginile pentru noul meu site?

In format electronic.

Imi puteti face un web site daca nu am imagini si text propriu?

Da. Din echipa Upper fac parte, pe langa echipa tehnica (web designeri, promgramatori etc.) si o echipa de scriitori experimentati care pe baza informatiilor furnizate de dumneavoastra vor compune textul pentru web site-ul dorit. Deasemenea, Upper va pune la dispozitie un album de imagini din care va puteti alege imaginile pe care le doriti sau poate trimite la dumneavoastra un fotograf cu experienta pentru a obtine imaginile pe care le doriti.

Web site-ul meu va fi optimizat pentru motoarele de cautare?

Da. Toate web site-urile create de Upper sunt construite tinand cont de cerintele motoarelor de cautare, acest lucru este asigurat de echipa noastra de consultanti web.

Am o firma mica/medie/mare si doresc un web site care sa-mi promoveze firma intr-o maniera profesionista noilor mei clienti si sa asigure o imagine mai profesionista fata de clientii mei actuali. De ce anume am nevoie pentru a-mi atinge scopul?

Aveti nevoie de un web site cu un design profesionist, un nume de domeniu, serviciu de gazduire, optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) si servicii de promovare online (SEM, Web Marketing). Upper va pune la dispozitie toate serviciile de care web site-ul dumneavoastra are nevoie pentru a fi un web site de Top.

Daca aleg un sistem CMS (Content Management System) pot fi sigur ca paginile web ale site-ului meu sunt optime pentru motoarele de cautare?

Da, toate paginile web Upper create cu siteme CMS sunt optimizate pentru motoarele de cautare, ba mai mult, puteti modifica toate elementele de optimizare pentru fiecare pagina a site-ului direct din panoul de administrare. Uneltele CMS create de Upper sunt usor de folosit, eficiente si intuitive.

Am auzit ca exista costuri ascunse asociate cu serviciile de web design. Este adevarat?

Nu, inainte de a semna un contract cu firma Upper iti sunt aduse la cunostinta toate costurile.

Am nevoie de o baza de date pentru site-ul meu?

Acest lucru depinde de cantitatea de informatie pe care doresti sa o afisezi in web site-ul tau. Daca ai un numar mare de produse/servicii este mai avantajos sa ai o baza de date incorporata in web site-ul tau.

Cum imi pot actualiza web site-ul?

Exista mai multe metode prin care un web site poate fi actualizat. Metoda folosita depinde foarte mult de cate informatii, text si poze aveti si de modul in care stocati aceste date in prezent. Daca aveti un web site mic, cu doar cateva pagini si nu doriti sa-i aduceti modificari foarte des, este mai avantajos, atat in ceea ce priveste costurile, cat si eficienta, sa lasati echipa Upper sa faca aceste modificari pentru dumneavoastra. Pentru web site-urile cu un volum mai mare de date si o actualizare frecventa, Upper va pune la dispozitie sisteme online de manipulare a continutului, care va permit sa va actualizati atat produse/servicii/pagini individuale, cat si o anumita sectiune a web site-ului. O alta alternativa sunt anumite functionalitati pe care Upper vi le poate oferi, care sa va permita sa incarcati pe web site o intreaga gama de produse deodata, folosind fisiere executate in excel, access etc. De asemenea putem adauga o baza de data la web site-ul dumneavoastra, cu interfata intuitiva.

De actualizare si mentinerea web site-ului se poate ocupa doar echipa Upper?

Nu. Odata web site-ul realizat, acesta va apartine in totalitate si puteti solicita pe oricine pentru actualizarea si mentinerea web site-ului.

Toti utilizatorii vor vedea web site-ul meu in acelasi fel?

Vizitatorii web site-ului dumneavoastra vor vedea anumite elemente ale web site-ului diferit, in functie de browser-ul, rezolutia monitorului, setarile si performantele computer-ului, precum si de toolbar-ul folosit de catre acestia. In crearea unui web site echipa Upper tine cont de aceste diferente si il testeaza pentru fiecare browser in parte, pentru a se asigura ca orice browser vor folosi vizitatorii dumneavoastra, web site-ul nu isi va pierde din calitate.

Oferiti toate serviciile de web design, gazduire si promovare de care am nevoie?

Da. Upper nu va ofera doar un site, o aplicatie software sau un pachet de promovare a site-ului, ci va ajuta sa construiti o strategie de marketing online viabila si care aduce rezultate.

Folositi animatii Flash in crearea unui web site?

Da, folosim Flash atunci cand clientul o cere. Este important de mentionat ca desi animatiile Flash contribuie la aspectul web site-ului tau, nu este indicat sa folosesti Flash pentru a crea un web site intreg, nici chiar o pagina intreaga deoarece motoarele de cautare nu pot citi continutul unei animatii Flash, deci cuvintele folosite in animatia flash nu pot fi indexate de catre motoarele de cautare. Din aceasta cauza un web site creat in intregime din animatii flash nu va aparea in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare.

Imi oferiti si adrese de e-mail cu acelasi domeniu ca si web site-ul meu?

Da.

Pot vedea cati utilizatori mi-au vizitat web site-ul?

Da. Upper va atasa (la cerere) web site-ului dumneavoastra un software de „web tracking” care va intregistra numarul de vizitatori, locatia acestora, paginile vizualizate, timpul de vizualizare pe fiecare pagina, cuvintele cheie si frazele pe care le-au folosit vizitatorii pentru a va gasi in motoarele de cautare, si multe alte date care va vor fi folositoare in viitoarele campanii de marketing.

Imi puteti atasa un sistem e-commerce la web site?

Da. Mai mult, folosim servere securizate (SSL) care utilizeaza cele mai noi metode de criptare a datelor pentru a asigura clientii care cumpara de pe web site-ul tau ca informatiile pe care le introduc pe acest web site sunt in siguranta.

Cand imi pot actualiza web site-ul?

Daca web site-ul pe care l-am creat pentru dumneavoastra include un CMS, il putei actualiza oricand si de oriunde cu conditia sa aveti acces la internet. Daca web site-ul dumneavoastra este unul mic si nu contine acest tip de sistem , iar dumneavoastra nu aveti cunostintele necesare de html pentru a-l putea actualiza, atunci ( la cerere) putem face noi actualizarea cand doriti.

Ma invatati cum sa folosesc sitemul de manipulare a continutului (CMS) creat pentru web site-ul meu?

Sistemele de manipulare a continutului concepute de Upper sunt usor de folosit si intuitive. In plus Upper va ofera manuale tehnice de utilizare a CMS-ului implementat pe web site si, daca este necesar, asiguram si training la sediul clientului.

Cat costa un web site?

Click aici.

Cum pot accepta plata cu card-ul de credit pe web site-ul meu?

Exista mai multe metode, dintre care amintim doua (cele mai folosite): prima metoda este aceea prin care folosesti propriul tau aparat pdq. card si procesezi plata cu cardul, a doua metoda este aceea de a folosi serviciile unei companii de plati online. Orice metoda doresti sa folosesti, noi iti vom crea web site-ul in conformitate.

Cate pagini poate avea web site-ul meu?

Cate doresti. Din punctul de vedere al motoarelor de cautare, cu cat un web site are mai multe pagini, cu atat este cotat mai bine.

Am deja un web site si doresc sa-l actualizez. Ma puteti ajuta?

Da.

Imi puteti modifica un web site deja existent?

Da. Putem face modificari pastrand stilul de web design pe care il are deja, sau putem sa-i oferim web site-ului dumneavoastra o imagine complet noua.

Veti afisa bannere, reclama pop-up sau alta forma de publicitate online pe web site-ul meu?

Cu siguranta nu. Web site-ul creat de Upper pentru dumneavoastra este proprietate voastra, si doar dumneavoastra veti decide asupra continutului sau reclamelor ce vor aparea pe el.

Ce se intampla daca nu-mi place web design-ul creat de Upper?

Inainte de a trece la partea de programare a web site-ului, ne vom consulta cu dumneavoastra asupra design-ului, pentru a fi 100% siguri ca web site-ul va arata exact asa cum va doriti.

Imi voi gasi web site-ul pe paginile de rezultate ale motoarelor de cautare?

Da. Toate web site-urile create de Upper sunt optimizate pentru motoarele de cautare.

Cine este proprietarul web site-ului odata finalizat?

Web site-ul va apartine , cu toate drepturile de folosinta. La finalizarea proiectului veti primi o copie a web site-ului pe cd. Aceasta copie poate fi folosita in cazul in care doriti sa folositi un alt web designer sau alt serviciu de gazduire decat Upper.