Optimizare web site (SEO)

Search engine optimization (SEO)- optimizare site
Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului si calitatii traficului unui web site, venit de la motoarele de cautare pe cale naturala (din paginile de rezultate ale cautarii, pentru anumite cuvinte cheie urmarite).

Pentru a creste relevanta unui web site pentru motoarele de cautare, expertul SEO Upper ia in considerare modul in care functioneaza algoritmii motoarelor de cautare precum si volumul de cautari al cuvintelor cheie pentru care se urmareste o pozitie in Top 10. In functie de aceste informatii se concepe strategia de optimizare a site-ului.

Optimizarea onpage pentru motoarele de cautare implica atat o parte technica precum verificarea codului, a prezentarii si a structurii web site-ului pentru ca acesta sa corespunda cerintelor motoarelor de cautare si rezolvarea problemelor care ar putea impiedica programele de indexare ale motoarelor de cautare sa capteze in totalitate web site-ul, cat si o parte creativa prin conceperea unui continut unic pentru web site, care sa fie usor indexabil de catre robotii motoarelor de cautare, dar si atragator si interesant pentru utilizatori.

Optimizarea offpage pentru motoarele de cautare implica construirea unei retele solide si relevante de link-uri unidirectionale sau multidirectionale. Scopul optimizarii offpage este acela de a atrage cat mai multe voturi pozitive si valoroase din partea altor site-uri din mediul www pentru a urca in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, pentru cuvintele cheie urmarite.

Desi atat SEO onpage si SEO offpage pot aduce o imbunatatire a traficului, efectul maxim se obtine prin combinatia acestor doua metode de optimizare.

Servicii oferite:

Optimizare onpage

Optimizare meta tag-uri si alt-tag-uri.
Optimizare continut text site.
Optimizare design.
Optimizare cod.
Optimizare url (acolo unde structura site-ului o permite).
Pretul pentru optimizarea unui web site incepe de la 50 euro.

Pentru o estimare gratuita a costurilor, click aici.