Web design

Web Design
Pentru o estimare gratuita a costurilor, click aici.

Web design este un termen folosit pentru a defini procesul de creare si aranjare a paginilor web care constituie un web site. Termenul de web design se refera in general la partea grafica a aplicatiilor web care folosesc imagini, CSS, HTML, XHTML sau alte elemente media.

In general paginile web pot fi statice sau dinamice:

• Paginile statice nu isi schimba continutul si infatisarea, cu exceptia cazului in care o persoana (web master sau programator) actualizeaza manual pagina. Pentru o estimare gratuita a costurilor, click aici.

• Paginile dinamice isi adapteaza continutul si/sau infatisarea in functie de cerintele utilizatorului sau de modificari in mediu (utilizator, ora, data, modificari in baza de date, etc). Continutul poate fi schimbat de catre client prin folosirea scripturilor pentru partea de client (JavaScript, Jscript, Actionscript, media players, plug-in pentru citire PDF, etc) care alerteaza elementele DOM (DHTML). Continutul dinamic este adesea compilat pe server folosind scripturi pentru partea de server (PHP, ASP, Perl, Coldfusion, JSP, Python, etc) in aplicatiile complexe se folosesc ambele variante. Pentru o estimare gratuita a costurilor, click aici.

Upper Web Design
Daca scopul dumneavostra este acela de a oferi informatii, produse, e-commerce sau servicii online, noi vom avea grija ca vizitatorii web site-ului dumneavostra sa se bucure de un site informativ, usor de utilizat si interactiv, un web site unde revin cu placere si nu se sfiesc sa-l recomande prietenilor si cunoscutilor. Upper va pune la dispozitie indemanarea si experienta unor web designeri creativi si programatori inventivi orientati spre rezultate.

Web Design CMS – sistem de manipularea continutului
Sistemele de manipulare a continutului (CMS) pe care Upper le ofera va asigura un control complet asupra intregului web site. Puteti crea tipuri noi de produse, noi categorii si sectiuni, noi articole, studii de caz etc. Toate paginile din web site pot fi editate intr-o interfata usor de folosit si intuitiva, folosind browser-ul de internet.

Flash design
In crearea unui design original de ultima ora, cel mai indicat este web design-ul Flash. Specialistii nostri poseda vaste si profunde cunostinte ale acestei unelte tehnologice web si pot dezvolta produse de exceptie care pot varia de la simple prezentari Flash, bannere, logo-uri, pagini pana la design-uri sofisticate de site, efectuate in totalitate in Flash.
Echipa Upper nu considera nici un proiect incheiat pana cand clientul nu este in totalitate multumit de produsul creat.

Tehnologii folosite:

Client side: HTML, JavaScript, Flash, Java, VRML
Server Side: PHP, ASP.NET, JSP
Database: MySQL, PostgreSQL, MSSQL
Crearea unui web site dupa standardele UPPER se face in urmatoarele etape:

1. Discutii preliminare cu clientul
Aceste discutii ne ajuta sa intelegem ce tip de site doriti (web site static, web site dinamic) si ce anume asteptati de la viitorul dumneavoastra web site (site de prezentare, site de vanzare).

2. Analiza proiectului
Pe baza informatiilor furnizate de dumneavoastra efectuam studii asupra domeniului in care se inscrie site-ul si va comunicam cel mai profitabil tip de site pentru afacerea dumneavoastra, precum si necesitatile cerute de proiect (domeniu, gazduirea, alte materiale).

3. Design
Aceasta este faza in care noi realizam si va prezentam site-ul “in schita”, pentru ca sa puteti fi sigur ca viitorul vostru site corespunde in totalitate cerintelor dumneavostra.

4. Programare/ Crearea continutului
Crearea propriu-zisa a web site-ului se realizeaza de catre o echipa Upper formata din web designeri care vor realiza partea grafica a web site-ului, programatori, scriitori care vor compune textul web site-ului si experti SEO care se vor asigura ca site-ul tau va fi agreat de catre motoarele de cautare.

5. Finalizarea proiectului
Dupa ce a fost asamblat si testat de catre testerii nostrii pentru a detecta si inlatura orice eroare si corespunde calitatii Upper, web site-ul tau este gata pentru a fi introdus in lumea www.

Pretul pentru crearea unui web site incepe de la 200 Euro.